domingo, 24 de junio de 2012

RECOMANACIONS I DEURES D'ESTIU

Arriba l'estiu, un temps de descans i de lleure. Tenim temps per jugar, estar amb els amics i la família, fer activitats a l’aire lliure, etc. Ara bé, no hem d'oblidar els hàbits de treball adquirits durant el curs, cal trobar una estona diària per fer tasques escolars.

Durant aquest curs heu avançat molt, tant en l’escriptura com en la lectura. Perquè tot això no es perdi us recomanem algunes activitats que podeu fer:

Elaborar un petit diari personalEn aquest diari hi haureu d'escriure cada dia allò que us ha agradat més, o bé, allò que us ha preocupat o que us ha interessat. Expliqueu-nos, doncs, totes les coses que aneu fent i que compartiu amb la vostre família:
A més d’ escriure també podeu incloure altres activitats interessants: 
  • Enganxar una carta o una postal que heu rebut.
  • Enganxar tiquets de tren, d'autobús, entrades del cinema, etc.
  • Enganxar-hi fotografies (un amic nou, de la piscina, d’una festa familiar, d'una festa major, etc.)
  • Enganxar un retall de diari o de revista amb una notícia important.
Recordeu que, a l’hora d’escriure, és important pensar bé què volem escriure i revisar l’ortografia. Som-hi, doncs!!
   
   Llegiu, com a mínim, un llibre. És important que cada dia dediqueu una estona a llegir. Podeu anar amb els pares a la biblioteca o a la llibreria i escollir el llibre que us agradi més. Sigui quin sigui l'escollit, ens agradaria molt que quan l’acabeu, ens en feu un breu resum.
   
   Podeu trobar un ventall de recomanacions força interessants en la pàgina web de Cavall Fort (cliqueu en la imatge per accedir-hi).

No hay comentarios:

Publicar un comentario